Vltava 2007
čtrnáctý ročník

Aktualizace 20.6.2006
Příprava
Fotky: část 1, část 2, část 3

POZOR
Zatím nebyl stanoven termín příští Vltavy, zvažujeme posun o týden do června, asi budeme hlasovat, tak si připravte hlas.

Sestava

Dáša, PPP, Dan, Ganz, Vašek, Brč, Růženka, Eva, Jana L, Albert, Helča;
nováček jen jeden - Vašek <Dows> Herman.
částečný úvazek: Máša řídil čt+pá, Honza Bena byl jen do pátku, Peči a Jana H byli na řece v so+ne, Raďas přijel jen do Krumlova, Pája odřídil sobotu a v ne ráno vypadl a Jarouš byl jen v sobotu večer. UFF, eště že mi to Dáša zkontrolovala ... :)

Události při přepravě?

No staly se. Ale povětšině nepublikovatelné, zvědavcům se doporučuje přímá účast v dalších letech :) Pokud něco mohu zmínit, tak spolucestující v kupé. Dvě slečny projevily značnou trpělivost a starší pán svou vstřícností docela překvapil. Dokonce si zavzpomínal na dobu, kdy jezdil opravovat elektriku do domácností a že se to dělo dost často za nepřítomnosti domácího pána.
No a neměl bych opomenout fakt, že cesta několika jednotlivců opět trvala cca 30 minut, takže teleport je stále na této trase v pořádku.

Počasí

Oproti předpovědi docela šlo, čt+pá v pohodě, v sobotu sprchlo jen na závěr řeky a neděle propršela celá. Ale všichni uschli při závěrečném sprintu na vlak, který se nějak nechtěl řídit loňským jízdním řádem :).

 Hlášky

Najdou se další? Byl bych rád, přece jen jsem byl jen mimo řeku ...
Víla Análka
Ráno by se měl člověk rozezpívat (cesta z Krumlova domů, standardní Vopice na schodech)
15, 16 (pořadí dalších hostů v hospodě u Adlera v Rožmberku)
Jedeme na dva Diesly
Dlužíš mi stovku (Zacyklená debata u Veverek)

 Obrázky

Cesta vlakem a Vyšší Brod až do Herbertova
Rožmberk a okolí
Krumlov